Online webinar med oplæg

Ved KI’s webinarer indfører en af Danmarks bedste og mest erfarne kropsterapeuter og undervisere Marcus Heller i den nyeste viden på en række behandlingsrelaterede fagområder.

Infomøde om kropsterapi

Ved KI’s webinarer indfører en af Danmarks bedste og mest erfarne kropsterapeuter og undervisere Marcus Heller i den nyeste viden på en række behandlingsrelaterede fagområder.
Han vil enten alene eller sammen med andre eksperter diskutere emner som stress og dens fysiske og psykiske påvirkning, nervesystemet og smerter i kroppen, smertevidenskab, traumer og hvilke indvirkninger de kan have både fysisk og psykisk, forskellen på chok/traume og udviklingstraume, hvordan tryg og utryg tilknytning påvirker vores identitet og relationer, effekter af skam og skyld og meget andet.
Han vil komme ind på sammenhængen mellem krop og sind, helhedsorienterede behandlingsmetoder og betydningen af et holistisk perspektiv og dets praktiske udførelse. På en mærkbar måde udvider han og andre eksperter din fagvidenskabelige horisont.

Intentionen med webinarerne er at forøge din faglige viden og vække din professionelle gejst.

Vi slutter altid webinaret med kort information om, hvilke kurser og uddannelser KI kan tilbyde netop dig, som arbejder med klienter. Du vil selvfølgelig også have mulighed for at stille spørgsmål i chatten undervejs.

Når du tilmelder dig vores webinar, modtager du et link i din mailboks, som du skal bruge for at deltage. Når webinaret går live, kan du blot læne dig tilbage, lytte med og blive klogere med KI.

Tilmeld dig det førstkommende
webinar her.

Webinar

Kropsterapeutiske kurser

12. marts 19.00-20.30
Webinar om Stress, angst og traume
Hvorfor har vi det? – og hvordan kan vi (behandlere) bedst hjælpe klienten?
Webinar både for behandlere og “klienter”
Tilmeld her

Anamnese

 

Mere information om næste
webinar kommer senere.

 

Bliv medlem af vores Facebook-gruppe, hvor du vil få besked, når du kan tilmelde dig et nyt webinar.