Vores kurser

På KI tilbyder vi en bred række af kurser, der alle er designede til at give dig flere værktøjer som behandler og en bredere forståelse for krop og psyke.

Vi har blandt andet 5 kurser udviklet af osteopater, der giver indblik i ”kroppens hierakier”, organernes funktion og anamnesen, samt 3 mere fysisk orienterede kurser, hvor du lærer kraniosakrale teknikker, ledfrigørelse og avancerede teknikker.

Alle kurser og uddannelser hos KI vil have et højt professionelt niveau, og den viden, der bliver formidlet, vil være fagligt veldokumenteret, så vi kan tage det alternative ud af kropsterapien.

Få et overblik over
alle vores kurser her

Nedenfor kan du se en oversigt og de aktuelle kurser, der er på KI.

Ved at klikke på det enkelte kursus kan du læse mere om det, om underviseren og se praktisk information som pris og datoer.

Kropsterapeutiske kurser

Behandling af stress og angst
Læs mere om

anamnese

Find årsagen (anamnese)
Læs mere om

Organrelationer
– nedre del
Læs mere om

Avancerede teknikker
Læs mere om

Åndedræt og kredsløb
Læs mere om

Kropsterapeutiske kurser

Organrelationer
– øvre del
Læs mere om

Kropsterapeutiske kurser

Kranio-sakral terapi
Læs mere om

Ledfrigørelse og sikkerhed
Læs mere om

Fordøjelse, ernæring og hvordan det påvirker din heling
Læs mere om

Hvorfor vælge
Kropsterapeutisk Institut?

KI tilbyder kurser og uddannelse af høj faglighed og gennemført professionalisme.

Vi har en passion om at løfte fagligheden på en fantastisk behandlingsform og gøre den endnu stærkere. KI er en platform for efter- og videreuddannelse af landets kropsterapeuter, behandlere, psykoterapeuter, fysioterapeuter, massører og alle andre, som arbejder inden for det terapeutiske område.

Med et undervisningsteam bestående af osteopater og kropsterapeuter vil der på instituttet være mulighed for at opgradere de manuelle og fysiske behandlingsteknikker, som vi i dag ved har videnskabelig effekt på en række fysiske og psykiske sygdomme. Der vil også være psykoterapeuter og kropsterapeuter, som vil undervise fagfolk fra de fysiske og manuelle behandlingsbrancher i at få den følelsesmæssige og psykologiske behandling integreret.

KI tilbyder kurser, uddannelsesforløb, temadage og workshops, som er både en faglig opgradering og inspiration til behandlere.