Organrelationer
– nedre del

Dette er kurset for dig, som vil lære, hvordan organsystemet kan påvirke problematikker i lænd, bækken og underekstremiteter (UE).  Du lærer at finde årsagen bag smerter i lænd, bækken og UE, samt hvordan du kan afhjælpe dette i behandlerlokalet.

Kurset henvender sig til fysioterapeuter, kropsterapeuter, massører, kiropraktorer, Osteopater og Osteopat Stud. og andre der arbejder 1 til 1 med klienter med manuel behandling og rådgivning.

Datoer
25+26 mar. 2023
Sted
København
Pris
4.490 kr.

Kursusbeskrivelse

Dette er kurset for dig, som vil lære, hvordan organsystemet kan påvirke problematikker i lænd, bækken og UE. 

Du lærer at finde årsagen bag smerter i lænd, bækken og UE, samt hvordan du kan afhjælpe dette i behandlerlokalet. Du lærer de fascielle sammenhænge, samt hvordan det kan have indflydelse på problematikker i de respektive områder. Du lærer at behandle de fascielle områder omkring organer og derved løse problemer andre steder i kroppen, som er relateret til det fascielle system.

På dette kursus tager vi manuel behandling til det næste niveau, men du lærer ligeledes at forstå teorien bag, så du ikke famler i blinde. Du tilegner dig en helt ny måde at anskue kroppen på, hvor det er den holistiske tankegang, som er i højsædet, men kapslet ind i et videnskabeligt lys. 

På kursusdagene er undervisning mellem kl. 9.00-16.00 – se mere under FAQ

Kurset opfylder kravene til RAB registrering
Antal lektioner: 18

  • Du lærer at løse årsagen eller årsagerne bag akillesseneproblemer, løberknæ, springerknæ, lyskeproblemer, rygproblemer, hofteproblemer med mere.
  • Du lærer at behandle sikkert, så du ikke er i tvivl om, hvornår du skal sende klienten videre.
  • Du lærer at differentiere mellem forskellige strukturer i kroppen, samt hvilken smerterespons der kan være relateret til forskelligt væv.
  • Du lærer sammenhængen mellem organsystemet og det muskuloskeletale system, samt hvordan relationerne kan påvirkes.
  • Du lærer, hvordan du manuelt kan påvirke de forskellige systemer i kroppen.
  • Du lærer, hvordan vi kan bruge videnskaben til at forklare, hvordan de bagvedliggende årsager opstår.
  • Du lærer at tolke symptomer i kroppen, så du ved, hvilke system der er i spil, samt hvor du præcis skal sætte ind for at hjælpe din klient mest muligt. 
  • Du lærer fysiologien, neurologien og anatomien på en let og forståelig måde, så du forstår, hvorfor du behandler, som du gør. 
Sikker behandling

Du lærer at behandle sikkert, så du ikke er i tvivl om, hvornår du skal sende klienten videre. 

Kroppen

Du lærer, hvordan du manuelt kan påvirke de forskellige systemer i kroppen. 

Hvorfor

Du lærer fysiologien, neurologien og anatomien på en let og forståelig måde, så du forstår, hvorfor du behandler, som du gør. 

Mød din underviser
Morten Kruuse

Morten er uddannet fysioterapeut og har en MSc (Master of Science) i osteopati fra The International Academy of Osteopathy (IAO).

Morten arbejder til daglig på Aarhus Osteopati CPH og er tilknyttet et privat revisionsfirma, hvor han ligeledes behandler.

Morten er særdeles detaljeorienteret, men formår samtidig at have overblik. Mortens udprægede konkurrencegen bevirker, at han hele tiden tager det faglige niveau til nye højder, og det er de færreste sundhedsfaglige, der kan følge med Morten i de klassiske fag neurologi, anatomi, biomekanik, fysiologi og patologi.

Hans dybe forståelse for de enkelte fag bevirker, at Morten er i stand til at formidle kompliceret stof på en nem og forståelig måde.

Morten sætter en ære i, at hans kursister kan overføre teorien direkte til deres praksis, og det er hans mission, at KI kan bidrage til et højere fagligt niveau for sundhedsfaglige i Danmark.

Mød din underviser
Emil Schouw

Emil arbejder til daglig med professionelle atleter og alt fra dansere til klienter med almindelige udfordringer i bevægeapparatet og i fordøjelsessystemet.

For Emil handler det altid om at finde “motorerne” bag en given problematik. Det giver ham en stor glæde som behandler, men glæden er i særdeleshed også at finde hos klienten.

Det er Emils største passion at give flere behandlere muligheden for at opleve dette dagligt.
Udover formelle uddannelser som BSc (Bachelor of Science) i fysioterapi og Osteopat M.R.O.DK ved The International Academy of Osteopathy (IAO) har Emil taget adskillige kurser og fået privatundervisning inden for functional medicine, og han læser stort set alt, hvad han kan komme i nærheden af, som omhandler krop og psyke.

Derfor kalder Emil sig evighedsstudent, og han har en enorm iver efter at give sin viden videre til andre. “Jeg er lærer og elev til den dag, jeg dør”.

Hans nysgerrighed på mennesker og krop har bidraget til en utrolig bred viden inden for de sundhedsfaglige fag, som han ubesværet kan jonglere imellem.
Du vil derfor som kursist opleve, at avanceret stof bliver forklaret på en let og forståelig måde, så du selv kan videregive denne information til klienten, når du vurderer, at dette er relevant.

Dette er kurset for dig, som vil lære, hvordan organsystemet kan påvirke problematikker i lænd, bækken og underekstremiteter (UE).
FAQ

Pris og finansiering

4.490 kr.

Hele beløbet betales ved tilmelding.

Datoer/tidsramme

Du kan se alle datoerne i vores kalender her:

Gå til kursus- og uddannelseskalender

På de givne datoer varer kurset fra kl. 9.00-16.00.

Materiale

Det undervisningsmateriale, der bliver brugt på kurset, får du tilsendt på mail.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig kurset så længe, der er ledige pladser.

Du betaler ved tilmelding, og din tilmelding er bindende. Dog kan du ifølge afmeldingsbetingelserne melde fra til kurset og få refunderet din betaling.

Afmeldingsbetingelser

Bliver du forhindret i at deltage i et kursus, kan du frit framelde dig op til 2 måneder før kursets/konferencens start og få det fulde beløb retur.

Ved afmelding senere end 2 måneder før kursusstart faktureres 50% af kursusgebyret.

Ved afmelding senere end 1 måned før kursusstart faktureres 100% af kursusgebyret.

Hvis du tilmelder dig senere end 1 måneder før kursets start, er din tilmelding bindende, og vi kan desværre ikke tilbyde at refundere hele eller dele af din kursusafgift.

Forplejning

På kurset vil der være the og kaffe, men mad køber du selv i frokostpausen i de nærliggende spisesteder, eller medbring madpakke. Der er køleskab på kursusstedet.

RAB registrering

Kurset opfylder kravene til RAB registrering
Antal lektioner: 18

Introvideo om kurset

Faglig og personlig udvikling

Både faglig og personlig udvikling er en rød tråd gennem alle kurser og uddannelse på KI. Når vi får ny viden og løfter vores faglighed, bliver vi også bedre behandlere.

Samtidig er det vigtigt at være klar over vores begrænsninger som behandlere. Både fagligt, men også personligt skal vi sætte grænsen for, hvor langt vi kan være med til at flytte klienten. Derfor er der på KI stort fokus på vores ”blinde vinkler og skyggesider”, så du som behandler også udvikler dig personligt og derved også fagligt.

Forudsætning for at komme på kurset

At du har gennemført en kropsterapeutisk eller fysioterapeutisk uddannelse.

Man kan med fordel have taget kurset ”Find årsagen (anamnese)” inden dette kursus.

Er du klar til at tage næste skridt?
Kursets opbygning

 

Kurset vil veksle mellem dét at se teknikker udført og at kunne stille spørgsmål for så at gå ud og afprøve teknikker 2 og 2 ved briksen.

Du får en god teoretisk forståelse, og når vi samtidig integrerer den viden praktisk ved briksen, giver det dig den bedste forudsætning for indlæring af emnet.

Traumeterapeut
Se vores kalender her
Hvorfor KI?

KI tilbyder kurser og uddannelse af høj faglighed og gennemført professionalisme. Vi har en passion om at løfte fagligheden på en fantastisk behandlingsform og gøre den endnu stærkere.
KI er en platform for efter- og videreuddannelse af landets kropsterapeuter, behandlere, psykoterapeuter, fysioterapeuter, massører og alle andre, som arbejder inden for det terapeutiske område.

Med et undervisningsteam bestående af osteopater og kropsterapeuter vil der på instituttet være mulighed for at opgradere de manuelle og fysiske behandlingsteknikker, som vi i dag ved har videnskabelig effekt på en række fysiske og psykiske sygdomme.

Der vil også være psykoterapeuter og kropsterapeuter, som vil undervise fagfolk fra de fysiske og manuelle behandlingsbrancher i at få den følelsesmæssige og psykologiske behandling integreret.

KI tilbyder kurser, uddannelsesforløb, temadage og workshops, som er både en faglig opgradering og inspiration til behandlere.

Tilmeld dig kurset her