DINE TO MULIGHEDER
Ønsker du at
vide mere?
Læs mere om
Fysisk infomøde
med miniworkshop
Læs mere om
Online webinar
med oplæg

Få et overblik over
alle vores events her

Hos KI ønsker vi at fortælle og vejlede alle, der har interesse i at dygtiggøre sig som behandlere eller terapeuter, om, hvilke kurser og efteruddannelser vi kan tilbyde.

Ved KIs events vil vi altid give dig et indblik i den nyeste faglige viden og give dig indsigt i behandlingsmetoder, som kan dygtiggøre dig som behandler. Du bliver klogere på de fagområder, som er grundlæggende for din praksis, og på den behandling, som du tilbyder dine klienter.

Nedenfor kan du se en oversigt over de aktuelle events, der er på KI.
Ved at klikke på det enkelte event kan du læse mere om det og få praktisk information om tid og sted.

Hvorfor vælge
Kropsterapeutisk Institut?

KI tilbyder kurser og uddannelse af høj faglighed og gennemført professionalisme.

Vi har en passion om at løfte fagligheden på en fantastisk behandlingsform og gøre den endnu stærkere. KI er en platform for efter- og videreuddannelse af landets kropsterapeuter, behandlere, psykoterapeuter, fysioterapeuter, massører og alle andre, som arbejder inden for det terapeutiske område.

Med et undervisningsteam bestående af osteopater og kropsterapeuter vil der på instituttet være mulighed for at opgradere de manuelle og fysiske behandlingsteknikker, som vi i dag ved har videnskabelig effekt på en række fysiske og psykiske sygdomme. Der vil også være psykoterapeuter og kropsterapeuter, som vil undervise fagfolk fra de fysiske og manuelle behandlingsbrancher i at få den følelsesmæssige og psykologiske behandling integreret.

KI tilbyder kurser, uddannelsesforløb, temadage og workshops, som er både en faglig opgradering og inspiration til behandlere.